юли 05, 2024

Снахата и синът на Десислава с погача като от приказките за дъщеричката си (Вижте много снимки от луксозния празник)

Младата баба сияе в компанията на внучката и снаха си

https://kliuki.net/bg-kliuki/snahata-i-sinat-na-desislava-s-pogacha-kato-ot-prikazkite-za-dashterichkata-si-vizhte-mnogo-snimki-ot-luksozniya-praznik/226011 Kliuki.net
Снахата и синът на Десислава с погача като от приказките за дъщеричката си (Вижте много снимки от луксозния празник)

Голям празник се случи тия дни в семейството на фолк звездата. Нейната внучка малката Деси навърши 40 дни. И както е по традиция събитието бе отбелязано с погача за бебето по стар български обичай.

Фолк певицата, която стана баба едва на 45 г посрещна бебето с голяма радост. А както е известно Десислава има и малък син от бившия си Благой Найденов, който все още не ходи на училище. Но стана чичо на млада възраст.

Майки и Анжела изненадаха певицата с раждането на бебето. Което кръстиха на нея и момиченцето се казва Десислава на именитата си баба.

От фотосите, които видяхме в социалната мрежа се насладихме на красивата погача на малката принцеса. Особено ни впечатли красивата декорация на залата, където се е състоял празника на бебето.

Не по-малко харесахме  тортата на мъничето Деси.

Която бе розова и толкова изящна, че наистина прилича сладко изкушение приготвено за истинска принцеса. Самото събитие бе толкова красиво, че се почувствахме в някакъв свят от приказките.

Източник: Dama.bg