October 18, 2024

Снахата на ДесиСлава - милионерка! (Вижте какво яко гадже заби синът на певицата - Снимки)

Майки Вълков заби милионерка от Пловдив, младият мъж се хвали с богатото си гадже

https://kliuki.net/bg-kliuki/snahata-na-desislava-milionerka-vizhte-kakvo-yako-gadzhe-zabi-sinat-na-pevicata-snimki/167923 Kliuki.net
Снахата на ДесиСлава - милионерка! (Вижте какво яко гадже заби синът на певицата - Снимки)

Големият син  на фолк певицата ДесиСлава вече е мъж за женене. Е, още е само на 20 г, но определено подбира гаджетата си. И докато малкото му братче Борис все още е до полата на мама, то големият му брат напусна семейното огнище.

Майки Вълков порасна снажен и голям мъж и призна в социалната мрежа, че сърцето му е поразено от стрелите на Амур. От снимките, които младежът пуска на гаджето си можем да установим, че той е почитател на девойки с безкрайни крака. И въпреки, че не е от тези мъже, които се хвалят с личния си живот показа фото как се гушка с приятелката си, която имала рожден ден.

Снахата на ДесиСлава - милионерка! (Вижте какво яко гадже заби синът на певицата - Снимки)

Снахата на ДесиСлава - милионерка! (Вижте какво яко гадже заби синът на певицата - Снимки) - Снимка 2

Снахата на ДесиСлава - милионерка! (Вижте какво яко гадже заби синът на певицата - Снимки) - Снимка 3

Майки й се обясни в любов като написа: „Обичам, те!” и я нарече„любов моя”. От кадрите си личи, че младите са сериозно влюбени и отношенията им се развиват бързо.

Синът на Деси имаше доста любовни връзки през  последните няколко години. Според клюките първо го спрягаха за любим на „Лейди България Вселена „ Алекс Колева. По-късно го загаджиха с плеймейтката Анджелина.

Но от публикациите в мрежата става ясно, че последната му сериозна тръпка е богата пловдивска дъщеря. Която се подвизава в мрежата под името АКСтанкова.

ДесиСлава тъкмо отслабна и нищо чудно да я видим как вдига сватба на големя си син.