април 28, 2024

Софи Маринова чукна 48 с минус 15 бона за гаранция, мята пари като за световно (Снимки + Видео)

Рожденият ден на певицата не мина без сътресения

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-chukna-48-s-minus-15-bona-za-garanciya-myata-pari-kato-za-svetovno-snimki-video/214260 Kliuki.net
Софи Маринова чукна 48 с минус 15 бона за гаранция, мята пари като за световно (Снимки + Видео)

Преди няма и седмица синът ѝ Лоренцо бе спипан с наркотично вещество, но това не ѝ попречи да се отчете с подобаващо празнуване. На 48 години стана ромската перла и макар да олекна със солидна сума за гаранцията му, все пак се обзаведе с най-важните си хора, за да ги нагости. Говори се, че Софи е платила 15 000 лева, за да не търка синчето ѝ нара в ареста.

Крупната сума обаче май не е нищо особено за нея, тъй като и на рождения си ден Маринова смело бута банкноти на музикантите. Видео от празника ѝ я показва като баровка, която държи пачка пари в ръката си и хич не се свени да ги раздава на цанените да веселят гостите ѝ.

Партито мина под знака на добрите приятели от бранша. Преслава, Меди, че даже и Тони Стораро се кипрят на трапезата и в синхрон с празничното настроение поздравяват рожденичката с песни. За приятелството на Софка и Преслава се знае от години, като двете не пропускат да се хвалят в социалните мрежи колко си се имат.

И напук на проблемите на Лоренцо със закона, да станеш на 48 явно си е сериозна причина да спретнеш царски купон. Въпреки че на изпълнителката често ѝ се налага да бърка в джоба си, за да спасява родата и мъжете си, да се надяваме, че той все пак ще излезе бездънен.

Източник: lupa.bg