април 25, 2024

Софи Маринова духна на шопинг в Дубай (Певицата вършее из молове и забележителности – Снимки)

Софи Маринова реши да разнообрази явно скучния си живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-duhna-na-shoping-v-dubay-pevicata-varshee-iz-molove-i-zabelezhitelnosti-snimki/197558 Kliuki.net
Софи Маринова духна на шопинг в Дубай (Певицата вършее из молове и забележителности – Снимки)

За целта родната фолкаджийка забегна за Дубай. В синхрон с модата сред богатите и известните и тя счете за нужно да се похвали пред феновете си в мрежата. По думите ѝ е време за тотален шопинг и ако у нас скоро настъпва Коледа, Дубай е мястото, откъдето можем да си купим доста подаръци.

Не само моловете в царството на слънцето обиколи Софи Маринова. От кадрите ѝ в Инстаграм се вижда, че тя се е позабавлявала и около ред други забележителности.

Докато в София хората зъзнат във вече дошлата зима, там наша Софка развява късите ръкави и хич не се впряга, че скоро ще трябва да се върне в България. Светлините, водните атракции, вкусната храна явно доста се харесват на устатата ни певица.

 

За да не остане по-назад от колежките си, Маринова не пропусна да сподели кадри от всичките си скитания. Е, не пропусна и да отбележи, че Дубай ни е съвсем като София. За съжаление, скоро обаче ще трябва да се завърне на родна земя. Предвид идващите коледни празници вероятно ѝ се очертава доста работа. Шопингът по чужди земи пък е добър вариант да попълни обикновено не особено атрактивния си гардероб.