май 10, 2024

Софи Маринова и Бони заформиха война (Какво скара двете фолкаджийки? – Подробности)

Поредна драма се заформя в отношенията между двете фолкаджийки

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-i-boni-zaformiha-voyna-kakvo-skara-dvete-folkadzhiyki-podrobnosti/216882 Kliuki.net
Софи Маринова и Бони заформиха война (Какво скара двете фолкаджийки? – Подробности)

Караниците между тях датират от време оно, но впоследствие Софи Маринова и Бони винаги са успявали да ги преодолеят. Видео, което буквално предизвика вълна от коментари, бе споделено в Мрежата. В краткото клипче Софка забавлява гостите в заведение, като не пропуска да поздрави компанията на Наталия Гуркова, колежката си Бони и други хора. Мис България отвръща на поздрава ѝ, обаче Бони си прави оглушки и дори махва с досада. Компанията очевидно се чувства неудобно от реакцията ѝ, а самата Маринова се прави, че не е забелязала поведението ѝ.

Пиарът на Софи – Тодореско Неделчев, дори споделя клипчето, с което предизвиква куп негативни коментари към колежката на шефката си. Впоследствие изтрива клипа, но сякаш горчилката продължава да виси във въздуха. Каква е причината Бони да прояви подобно неуважение, не е ясно. Конкуренцията между двете фолкаджийки вероятно си казва думата, смятат повечето хора, които са гледали клипчето. Открай време се мисли, че в попфолка приятелства не съществуват или ако ги има, те са базирани на общия интерес. Инцидентно се зафихря по някоя подобна драма буквално от нищото и мнозина започват да се чудят какво толкова има да делят певиците. Бони и Софи Маринова явно имат известни търкания в течение на годините, но подобно пренебрежение наистина е неуместно.

Източник: woman.bg