април 27, 2024

Софи Маринова се обзаведе с нова кандидат-булка (Лоренцо влюбен до уши в девойката – Снимки)

Синът на певицата излезе невероятен любовчия

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-se-obzavede-s-nova-kandidat-bulka-lorenco-vlyuben-do-ushi-v-devoykata-snimki/218062 Kliuki.net
Софи Маринова се обзаведе с нова кандидат-булка (Лоренцо влюбен до уши в девойката – Снимки)

След като почти заведе доскорошната си любима до олтара, Лоренцо не си губи времето и силите, за да страда за провалената си сватба. Момъкът вече е забравил етрополската Мария, заради която майка му стегна годеж колкото половин сватба.

Настоящата му възлюбена се казва Катерина Калейн и май двамата са неразделни. Лоренцо бил влюбен до уши и през ум не му минавало да се връща назад. Тъй като намеренията му били сериозни, даже запознал новата хубавица с гласовитата си родителка. Софи Маринова одобрила кандидат-снахата и била категорична, че синът ѝ най-сетне си е намерил своето момиче.

 

Така годежът и почти случилата се сватба в семейството вече са минало. Въпреки че родата стягаше купон като за световно с Мария, нещата се разсъхнаха навреме. Софи Маринова дълго време не коментира слуховете, че сватба няма да има, а днес вече се хвали с новата изгора на сина си.

Обикновено тя не се месела в любовния му живот, но самият Лоренцо държал майка му да е ОК с гаджетата му. Затова и одобрението ѝ му било важно, след като види, че нещата започват да стават сериозни. Ще се стигне ли до брак, за момента е рано да се каже.

Източник: woman.bg