април 28, 2024

Софи Маринова се подмлади с цялостен тунинг (Наду джуки, напомпа гърди и бразилско Д)

Ромската перла се е тунинговала при известния пластичен хирург, мъж на Елвира Георгиева

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-se-podmladi-s-cyalosten-tuning-nadu-dzhuki-napompa-gardi-i-brazilsko-d/200128 Kliuki.net
Софи Маринова се подмлади с цялостен тунинг (Наду джуки, напомпа гърди и бразилско Д)

Софи Маринова се е подложила първо на липосукция, а изсмуканите мазнини, за да не отидат зян били върнати обратно, но на други места в тялото. Фолк певицата се доверила на услугите на доктор Георгиев, който й направил пълен комплект тунинговане.

От човек, от приятелския кръг на певицата се разбра, че мазнините, които били отстранени от стомаха  били обратно инжектирани в тялото на Софи, с тях повдигнала дупето си и уголемила устните си.

Софи Маринова се подмлади с цялостен тунинг (Наду джуки, напомпа гърди и бразилско Д)

Освен, че се сдобила с вирнат задник, за какъвто отдавна мечтае на ремонт бил подложен и балкона й. Предишният й силикон бил подменен с нов, като докторът добавил по още 500 кубика във всяка една от гърдите.

Софи Маринова се подмлади с цялостен тунинг (Наду джуки, напомпа гърди и бразилско Д) - Снимка 2

Така, че с едно прекарване на масата на хирурга ромската перла се обзавела с апетитно дупе, сочни устни и напращели гърди и останала  без тлъсти баджаци и корем. За всичките си корекции Софито се изръсила между 15 и 17 бона.

Софи Маринова се подмлади с цялостен тунинг (Наду джуки, напомпа гърди и бразилско Д) - Снимка 3

Обаче не всичките й почитатели харесаха чисто новата Софи и я разкритикуваха в Инстаграм: „Превърнала си се в силиконка, вманиачена по корекциите! Изобщо не си истинска, а напълно изкуствена!”, критикуват я фенове.