април 24, 2024

Софи Маринова се сбабичоса! (Певицата втрещи с кофти грим и коремче на участие – Видео)

Софи Маринова изби рибата с кофти визия

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-se-sbabichosa-pevicata-vtreshti-s-kofti-grim-i-koremche-na-uchastie-video/197154 Kliuki.net
Софи Маринова се сбабичоса! (Певицата втрещи с кофти грим и коремче на участие – Видео)

При последната ѝ поява в Инстаграм певицата шашна с неочакван стайлинг. Предвид годините ѝ феновете очакваха доста по-младежка и открита визия, а не да се “затвори” като бабичка в тъмни цветове. Странният избор на тоалет безспорно привлече вниманието на аудиторията. Подобието на малка черна рокля в крайна сметка бе най-безвкусният ѝ избор за последното десетилетие. Безформеното рокле неочаквано разкри и друга изненадваща подробност – Софи Маринова е пуснала издайническо коремче.

Тъмните чорапогащи и ниските ботуши пък още повече свиваха уж младата по душа фолкаджийка. И ако нея още я бива в кършенето на снага на сцената, облеклото вече не ѝ се получава толкова добре. На практика цялостната визия на Софка крещи: “Обърнете очите си на другата страна!”. Роклята ѝ по-скоро подхожда на бабичката от квартала, отколкото на певица от нейния ранг.

На какво се дължи подобен безвкусен тоалет, остава загадка. Напоследък Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи и никак не се вписва в имиджа ѝ да бъде толкова сива, чак безцветна. Още по-негативни краски във визията ѝ бяха добавени и от строгата черна шапка, с която се представи гласовитата дива. В една по-различна действителност тя би могла да избере поне някакъв ярък акцент, който да обърне представата за бабето от квартала.