април 27, 2024

Софи Маринова заколи прасето, захранва Преслава и Константин със сочни мръвки (Видео)

Великолепната тройка пак се събра

https://kliuki.net/bg-kliuki/sofi-marinova-zakoli-praseto-zahranva-preslava-i-konstantin-sas-sochni-mravki-video/215083 Kliuki.net
Софи Маринова заколи прасето, захранва Преслава и Константин със сочни мръвки (Видео)

Повод за култовата среща между Софи Маринова, Преслава и Константин стана предстоящата Коледа. И фактът, че ромската перла явно е заклала прасето. На сочни мръвки се насладиха колежката ѝ и Коцето, като забавлението се случи насред паркинга. Наред с всички удоволствия, които носи едно возило, колата на Софка имаше възможността и да донесе малко месце на приятелите ѝ. Буквално на улицата музикалните герои бяха захранени със свинска кожичка и ако съдим по реакциите им, подаръкът си струва. В кръга на шегата, както обикновено, тримата май подготвят и коледната трапеза, както си му е редът – с прясно свинско месо, че даже и тлъста кожичка.

Видеото безкрайно зарадва феновете на коледните изкушения. По традиция настъпването на Коледа се свързва с коленето на прасе и събирането на домашните около трапезата с прясно изпържени свински мръвки. Гласовитите певци пък напоследък го играят комбина, поне що се отнася до пускането на забавни клипчета в Мрежата. Така и въпросното прасе на Софи Маринова отново ги събра, за да се посмеят от сърце и да си отнесат по някоя торбичка вкъщи. Преслава и колежката ѝ напоследък са верни приятелки, а пък Коцето се появява ненадейно, за да затапи всички с чувството си за хумор. Да им е сладко!

Източник: Фейсбук