October 17, 2024

Спипаха я: Глезлата Кристи от „Биг Брадър” близка до продуцента Краси Ванков (Начинаещата актриса участвала в „Съдби на кръстопът" – Снимка)

Скандалната Кристи, която заради цигари и вино искаше да напусне шоуто, човек на продуцента

https://kliuki.net/bg-kliuki/spipaha-ya-glezlata-kristi-ot-big-bradar-blizka-do-producenta-krasi-vankov-nachinaeshtata-aktrisa-uchastvala-v-sadbi-na-krastopat-snimka/232185 Kliuki.net
Спипаха я: Глезлата Кристи от „Биг Брадър” близка до продуцента Краси Ванков (Начинаещата актриса участвала в „Съдби на кръстопът" – Снимка)

Истериите на Кристи в изповедалнята на „Биг Брадър” бяха сред най-обсъжданите от зрителите на риалити формата. Само, че тазгодишните участници в Къщата на Големия брат едва ли знаят, че актрисата е близка до Краси Ванков и преди време пак е работила за него,

Според слуховете на Кристи е поверена роля да създава конфликти в Къщата и да предизвика интерес на зрителите. Прохождащата актриса заплаши, че ще излезе навън, но веднага забрави за заплахите когато получи малко цигари, с които да успокои нервите си. Зрителите веднага заподозряха брюнетката, че е влязла в „Биг Брадър” с определена мисия и вече гледат на нея като на агент под прикритие.

И е възможно те да имат право защото някои от тях се сетиха коя всъщност е Кристи. Тя е била героиня в един от епизодите на „Съдби на кръстопът” през 2018 г, спомниха си зрителите. Форматът пак е дело на Краси Ванков. Подобно на съквартирантът Радостин, който е участвал в ситкома „София ден и нощ” на същия продуцент. Който гледахме в Нова тв в продължение на 4 поредни години. Радо не е с променен на външен вид. Самата Кристи също няма промяна във външността си. И зрителите веднага си спомниха къде са я гледали.

Източник: хотнюз.бг