май 05, 2024

Спипаха я! Застаряващата плеймейтка Николета поддържа лукс с чужди снимки (Лъсна големия й резил)

Лъсна истината за Ни Ло, плеймейката използва снимки на други, за да демонстрира лукс и разкош в Инстаграм

https://kliuki.net/bg-kliuki/spipaha-ya-zastaryavashtata-pleymeytka-nikoleta-poddarzha-luks-s-chuzhdi-snimki-lasna-golemiya-y-rezil/197831 Kliuki.net
Спипаха я! Застаряващата плеймейтка Николета поддържа лукс с чужди снимки (Лъсна големия й резил)

Повехналата Мис плеймейт от далечната 2016 г Николета Лозанова бе изловена от бдителни фенове как си улеснява работата из социалните мрежи. Мадамата, която се представя за много луксозна и лъскава си присвоява най-безразборно снимки от различни портали на известни инфлуенсъри. Прави го да като се опитва да възроди угасващия интерес към собствената си личност на онлайн гуру.

Сама провъзгласила си за икона на стила жена с нисък и незавиден ръст, както и с доста къси и криви крака , но пък за сметка на това с претенции до небето избрала много  лесен начин и затова спряла инвестициите в скъпарските ваканции из целия свят и си набавяла снимките за Инстаграм като ги крадяла от други.

За това алармират читатели на сайта   lifeonline.bg като изпращат скрийншотове на снимки от официалния й Инстаграм и такива на оригиналните кадри, които съдържат фотоси на различни скъпарки дестинации и дрехи на известни марки, които са присвоени от нея.

Клетата инфлуенсърка плагиатства наляво и надсно без да си дава сметка, че най-накрая резила й ще лъсне.

Лозанова  едва ли си е давала някога сметка, че някой ще се усети, че грозно плагиатства, но пък определено си е повярвала, че така ще внуши на последователите си висок стандарт, който не притежава.

Само, че след разкритието за грозната кражба те вече са жестоко разочаровани.

Спипаха я! Застаряващата плеймейтка Николета поддържа лукс с чужди снимки (Лъсна големия й резил)

Тя не може д повярва колко лесно се установява на кого е оригинала  на снимката с една стара функция на Гугъл. А именно тая за обратното търсене на изображение.

 

Спипаха я! Застаряващата плеймейтка Николета поддържа лукс с чужди снимки (Лъсна големия й резил) - Снимка 2

Ако някой има  съмнение за дадена снимка само я качва и веднага може да види кой й е автор и кога е публикувана.

Спипаха я! Застаряващата плеймейтка Николета поддържа лукс с чужди снимки (Лъсна големия й резил) - Снимка 3

Когато краде снимките плеймейтката  пренебрегва и факта, че фотоси, свалени без заплащане и разрешение могат да се окажат бомба със закъснител и някой да я накара да с плати за употребените снимки.