September 16, 2024

Срамно няма! Мая на Магапаса проговори за танците на пилон (Певицата втрещи с откровения и визия – Видео)

От години бившата дуетна половинка на Магапаса живее в САЩ

https://kliuki.net/bg-kliuki/sramno-nyama-maya-na-magapasa-progovori-za-tancite-na-pilon-pevicata-vtreshti-s-otkroveniya-i-viziya-video/229748 Kliuki.net
Срамно няма! Мая на Магапаса проговори за танците на пилон (Певицата втрещи с откровения и визия – Видео)

Новият ѝ живот е свързан с доста неочаквано развитие – танци на пилон. Т.нар. стрипър е добра възможност за Мая да си плаща сметките и да не търпи лишения. По думите ѝ подобна професия е напълно приемлива, когато е опция да припечелваш с някакъв вид труд. Проституцията обаче певицата не приема като допустима възможност да изкарваш пари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOLK + (@folkplus.bg)

В началото на тази си кариера бившата половинка на Магапаса изпитвала сериозни затруднения. Тя треперела, когато трябвало да си свърши работата и още повече да клекне, за да приеме пари от някого. За капак не знаела и английски и въобще не разбирала какво ѝ говорят. Можела да каже само yes и no.

Днес обаче певицата не се притеснява от работата си. Като вряла и кипяла в занаята признава, че не ѝ пука от нищо – отива, облича си костюма, идва клиент, заговарят се, успокоява го, ако се налага. Така новото ѝ поприще явно се оказва добра възможност да не се чувства зависима от никого.

Доколко е подходяща професия, е друг въпрос. Не само работата ѝ обаче прави впечатление. Корекциите, които Мая е правила по лицето си, са дали по-скоро обратен ефект.

Източник: Facebook, YouTube