September 08, 2024

Сразиха Ивка Бейбе в „Черешката” : Вулгарно момиче, защо го правите известно? (Публиката засипа инфлуенсърката с негативизъм)

Нова тв получиха як шамар заради домакинята си във втората вечер на кулинарното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/sraziha-ivka-beybe-v-chereshkata-vulgarno-momiche-zashto-go-pravite-izvestno-publikata-zasipa-influensarkata-s-negativizam/226903 Kliuki.net
Сразиха Ивка Бейбе в „Черешката” : Вулгарно момиче, защо го правите известно? (Публиката засипа инфлуенсърката с негативизъм)

Провокативната Ивка Бейбе ни бе представена като домакиня в любимото предаване на зрителите „Черешката на тортата”. След първата вечер където храна  поднесе фолкпевеца Адам (представил се добре за мъж)прощъпалникът на инфлуенсърката в кухнята отврати публиката и почти като един хората я заляха с отрицателни коментари.

Ивка Бейбе не показа и грам желание да сготви за гостите си, а повика майка си Кремена на помощ. И не само нежеланието й да приготви храна за поканените на вечеря, а и нейното фриволно  поведение, както и личните й откровения пред камерата така подразниха зрителите, че на страницата на предаването закипя от негативни мнения относно младата госпожица.

Тя заяви в ефир, че се възползва от мъжете и никой  от тях не е в състояние да я опитоми, въпреки, че Адам през цялата вечер показа, че Ивка не му е безразалична. И има симпатии към нея.В крайна сметка инфлуенсърката се сдоби с 39 точки накрая и само от уважението на гостите, въпреки, че на заслужи такива оценки.

А  ядосаните зрители написаха: „Ивка е изключително  вулгарно момиче, и отблъскващо!. Демонстрира самочувствие като на Опра Уинфри!”, „Ивка Бейбе превърна шоуто в „Черешката на простотията””, „Отвратителна млада жена, отблъскващо държание, без грам възпитание и самочувствие без покритие!”

 „И тази иска да има собствено предаване по телевизията, а тя даже не може да говори правилно, всяко нейно изречение е със сексуален подтекст, което показва крайна незадоволеност, правила само секс, но не по любов, да не би да взема пари?Горките й родители, да ги съжалиш!”, „Такива ли са всичките момичета, рожби на демокрацията, ужас!”, са част от реакциите на публиката.

Източник:Фейсбук