април 27, 2024

Срещу скъпарски джип за 300 хиляди Мария спря развода (Дзвера й напипа слабото място и си я връща всеки път с баровски дар)

Меркантилната Отварачка и този път се събра с насилника си, въпреки признанието, че се развежда

https://kliuki.net/bg-kliuki/sreshtu-skaparski-dzhip-za-300-hilyadi-mariya-sprya-razvoda-dzvera-y-napipa-slaboto-myasto-i-si-ya-vrashta-vseki-pat-s-barovski-dar/219932 Kliuki.net
Срещу скъпарски джип за 300 хиляди Мария спря развода (Дзвера  й напипа слабото място  и си я връща всеки път с баровски дар)

Мария и Миро Дзвера пак са се събрали, въпреки, че певицата бе подала молба за развод. Бизнесменът-лихвар напипа слабото  място на меркантилната си съпруга и този път я омилостиви с як подарък за помирение.

Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона. От скоро Мара се носи по столичните улици с новата си придобивка и явно е спряла делото по развода с Мирослав. Американският джип, който е по последен писък на модата се набива на очи от далеч.Огромен е и внушителен, а изглежда и още по-голям когато до него застане миньончето.

Фолкаджийката бе спипана с „Кадилака” да го управлява, отивайки на поредна разкрасителна и процедура тези дни с в столицата. Малко се затрудни да слезе от гигантския  звяр, добре, че имаше стълбичка, по която да се спусне.

Чалгаджийката бе облечена неглиже, с анцуг и суитшърт  - доста голям. В такъв вид никога няма да я видите, одумват я случайни минувачи.Които се чудят до кога ще продължава тази латино-американсака сапунка между Мара и третия й съпруг.Вече на всички им дотегна до гуша да стават свидетели на техните раздели и събирания в последно време. Явно до следващия скандал и побой с молба за развод и подарък баровски автомобил, с който се събира двойката.

Източник: България днес