април 28, 2024

Сринаха със земята Мария след интервюто й при Мон Дьо по Нова тв: Долнопробна жена без никакви таланти!

Отварачката удари дъното в интервюто си в неделя сутрин

https://kliuki.net/bg-kliuki/srinaha-sas-zemyata-mariya-sled-intervyuto-y-pri-mon-dyo-po-nova-tv-dolnoprobna-zhena-bez-nikakvi-talanti/213198 Kliuki.net
Сринаха със земята Мария след интервюто й при Мон Дьо по Нова тв: Долнопробна жена без никакви таланти!

Прокламираното участие на Мария при Мон Дьо не само не даде яснота за личния живот на една  от най- скандалните фолкаджийки, а направо взриви мрежата с негативни коментари за меркантилната певица.

Сринаха със земята Мария след интервюто й при Мон Дьо по Нова тв: Долнопробна жена без никакви таланти!

Фенка на предаването „Събуди се” не само не е доволна от Отварачката, а направо я срази с коментар. Дамата написа следното като обвини чалгаджийката в заучени и тъпи пози: „Очакванията за това интервю бяха големи, но нищо не се получи. Драга, моя, знаеш ли, че има хора, които не слушат тъпата ти музика? А ти изкарваш пари освен от мъжете си и от нас. Взела си се много на сериозно !!! Вместо да говориш за това, което ти се случи и да дадеш повече гласност за насилието над жени, ти само се кикотиш ! Едно младо накълцано момиче застана пред цяла България, а нашата Мара каза в ефир, че щяла да си остави телефона за връзка с нея и се обяви за жена без пороци! По-грозно изказване не съм чувала до сега, а тя така учи и дъщеря си и показа, че не си умна жена, а долнопробна такава  без талант. Която се продава на всяка цена! Колкото и да триеш коментарите хората не са глупави! Трябваше да се откажеш завинаги от музиката  защото си бездарна и скучна, не е нормално най-голямото ти постижение в живота до сега да е оная гадна реклама  за бира, от която тръгна грозното ти прозвище Отварачката!"

Сринаха със земята Мария след интервюто й при Мон Дьо по Нова тв: Долнопробна жена без никакви таланти! - Снимка 2

А друг ядосан фен добавя:”Крие личния си живот, но не пропусна да захапе бащата на дъщеря си, че не й обръща достатъчно внимание, изключително грозна постъпка!”

Източник: Фейсбук