април 28, 2024

Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае” (А след първия епизод съвсем го оплюха)

Не разбраха ли в бТВ, че Мамин Сашко омръзна на зрителите и го типосаха за водещ на новия куиз

https://kliuki.net/bg-kliuki/srinaha-sas-zemyata-sasho-kadiev-oshte-predi-starta-na-koy-da-znae-a-sled-parviya-epizod-savsem-go-oplyuha/215679 Kliuki.net
Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае” (А след първия епизод съвсем го оплюха)

Снощи бе излъчен първия епизод на „Кой да знае”. Въпреки предварителната реклама, че Александър Кадиев ще е водещ на куиза, който ще се излъчва всеки ден в прайм тайма на телевизията все  пак зрителите очакваха с интерес да видят актьора как ще се справи.

Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае” (А след първия епизод съвсем го оплюха)

Публиката още преди старта на играта изказа мнение, че не одобрява избора на водещ и каза, че им е омръзнало да гледат Мамин Сашко да се подвизава от  години в ефира на телевизията. Наричаха го лигльо и с още обидни епитети, но пак им го натресоха.

Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае” (А след първия епизод съвсем го оплюха) - Снимка 2

Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае” (А след първия епизод съвсем го оплюха) - Снимка 3

А след първия епизод хейта на зрителите не спря, те избухнаха и оплюха не само водещия, но и цялата концепция на играта: „Надявах се Кадиев да е по-изолиран, а не да заема по-голямата част от предаването. Шоуто не е лъжица за неговата уста, даже и физиономията му не се връзва, а и трябваше да изберат по-интересни участници, а не такива със затихваща известност като Ернестина, която с тая разпусната грива приличаше на разплетена дамаджана, няма ли огледало да се види, а Милица преигра с този истеричен смях!”, друг зрител добавя:”Поредната тъпотия на бТВ, това видях аз, няма да го гледам, жалко за Сашето, заложили са на куц кон, който няма да изкара като водещ даже до лятото, оценката ми за първия епизод е слаб 2!”, „Пак ли Кадиев, този бездарник!”, ядосват се фенове.

Източник: Фейсбук