април 30, 2024

Станислав от “Хелс Китчън” пръска луди пари за апартамента си (Имотът ще се къпе в лукс по поръчка – Подробности)

Кулинарният спец не се скъпи, за да обзаведе новата си придобивка

https://kliuki.net/bg-kliuki/stanislav-ot-hels-kitchan-praska-ludi-pari-za-apartamenta-si-imotat-shte-se-kape-v-luks-po-porachka-podrobnosti/216946 Kliuki.net
Станислав от “Хелс Китчън” пръска луди пари за апартамента си (Имотът ще се къпе в лукс по поръчка – Подробности)

Още от миналата година той може да се похвали с апартамент в Перник. Въпреки солидната сума, която платил за него, явно смята да вложи още доста средства, за да го превърне в дворец. Според запознати имотът бил арена за изява на всякакви майстори и интериорни дизайнери и обещавал да блести в последен лукс, удобство и мода.

Станислав пък хич не жалел средства, за да изгради дома си така, както мечтае. Финансите, които влагал в ремонт и обзавеждане, били дори доста повече от сумата, платена за самото жилище. Кулинарят искал всичко да бъде уникално и дори не коментирал колко ще струва.

Двамата със съпругата му Мариана градят семейство от няколко години и именно тя е от Перник. Участието на Станислав в “Хелс Китчън” завърши с неговата победа, а днес дори го гледаме в “На кафе”. Допълнителни доходи обаче май не са му излишни, затова и наскоро отворил нов сладкарски цех. Работата не го плашела и направо си поработвал почти денонощно. Новото жилище пък явно също изяжда доста време, а предвид желанията за идеален дом и още средства определено ще му дойдат в плюс.

Източник: show.blitz.bg