април 26, 2024

Стара, ама лачена! Николета Лозанова чукна 35 лазарника (Плеймейтката се накичи като коледна елха – Снимки)

Николета Лозанова отпразнува 35

https://kliuki.net/bg-kliuki/stara-ama-lachena-nikoleta-lozanova-chukna-35-lazarnika-pleymeytkata-se-nakichi-kato-koledna-elha-snimki/197434 Kliuki.net
Стара, ама лачена! Николета Лозанова чукна 35 лазарника (Плеймейтката се накичи като коледна елха – Снимки)

Макар и да не са ясни подробности около партито, все пак стана ясно, че поне някакъв купон е имало. Плеймейтката се пусна в мрежата пред семпла торта, която никак не отива на шумни тържества. По всичко личи, че празненството е минало в романтична обстановка. Запалените свещи явно предразполагат рожденичката към посрещане на новата лична година в изцяло интимна обстановка. По-забележителна в случая бе най-вече Николета Лозанова.

В синхрон с приповдигнатото си настроение вероятно тя се бе накичила като коледна елха. Блясъкът присъстваше както в тоалета ѝ, така и в бижутата. Интериорът пък също не отстъпваше по светлинки в далечината. И ако тортата бе доста обрана, то вече 35-годишната футболна половинка бе решила да блести, колкото ѝ сърце иска.

Тя поздрави сама себе си с пожелание на английски и както изглежда, това е вторият език в новата ѝ връзка. Ники Михайлов също успя да ѝ честити. За неосведомените – отново на английски. Така са решили, така са преценили. Засега не са известни подробности около празненството. Предвид обраните кадри в Инстаграм не става ясно дали купонът е бил толкова забележителен, каквито едно време бяха партитата на Николета Лозанова. Възможно е и с възрастта човек да губи афинитет към шумните партита.

Източник: woman.bg