април 18, 2024

Стайлинг за чудо и приказ! Емилия се пусна по мини, ама чувал (Певицата ударно крие тлъстинките – Видео)

Щастието и спокойствието явно се отразиха на фигурата и на Емилия

https://kliuki.net/bg-kliuki/stayling-za-chudo-i-prikaz-emiliya-se-pusna-po-mini-ama-chuval-pevicata-udarno-krie-tlastinkite-video/201296 Kliuki.net
Стайлинг за чудо и приказ! Емилия се пусна по мини, ама чувал (Певицата ударно крие тлъстинките – Видео)

Макар от раждането на Жоржина да мина доста време, певицата все още не е влязла във форма. Или поне в обичайната, в каквато сме свикнали да я виждаме. Тлъстинките и несъвършенствата тласнаха Емилия към нестандартни решения по отношение на гардероба. На участие тя изненада в минирокле, което обаче по-скоро прилича на чувал. Кройка буквално липсва и платът свободно пада по тялото ѝ. Въпреки че деколтето и гърбът определено са на показ, все пак погледите не се насочват към тях, защото са заети да следят парчето плат, ветролеещо се в пространството.

Опитът на изпълнителката да поскрие несъвършенствата си, изглежда доста несполучлив. Избраното мини в комплект с изненадващата широчина на модела всъщност не я показаха в най-добра светлина. Емилия, естествено, неведнъж показа, че не се стеснява от килограмите си. В крайна сметка в приказката на живота ѝ има три раждания, а от последното мина година. През тези дванайсет преспокойни месеца обаче се забелязват и някои промени в облеклото ѝ, за да прикрие излишните килограми. Така роклята от въпросното участие по-скоро прилича на безформена дреха, избрана между другото. Може би все пак е добре Емилия да подбере златната среда – хем да показва извивките си, хем да тушира някои от тях.