април 27, 2024

Стига бе! Андреа се млатила с мутра заради Кубрат (Певицата втрещи със словоизлияния – Подробности)

Андреа вкара поредна интрига в отношенията си с Кубрат Пулев

https://kliuki.net/bg-kliuki/stiga-be-andrea-se-mlatila-s-mutra-zaradi-kubrat-pevicata-vtreshti-sas-slovoizliyaniya-podrobnosti/202445 Kliuki.net
Стига бе! Андреа се млатила с мутра заради Кубрат (Певицата втрещи със словоизлияния – Подробности)

По думите ѝ тя още държи дотолкова на бившата си половинка, че е готова да се бие за него. Повод за обяснителния ѝ режим стана видео, в което блондинката блесна доста прекалила с чашките. Явно за да се оправдае в очите на феновете си, успя и да скалъпи изключително неочаквано обяснение. Така вечерта преди самото участие Андреа скача да се бие с въоръжена мутра и на практика изяжда здрав пердах. После обаче трябвало да излезе на сцената и да си свърши работата, затова и порядъчно се напила.

Причината за сбиването пък бил бившият ѝ благоверен. Случката се развила в офиса, където собственикът на заведението и въпросната мутра започнали да обиждат боксьора. Андреа подпалила и скочила да го защити, без да ѝ мигне окото от пистолетите, с които били въоръжени. След като обаче якият мъжага ѝ посегнал, главата ѝ се блъснала в стената. Балабар с мозъчното сътресение и последвалите няколко чашки певицата вече излязла на сцената. Впоследствие всички заговориха, че се държи крайно неадекватно. Именно за да оправдае поведението си тогава, изпълнителката включи в режим обяснения. Е, явно Кубрат Пулев командва живота ѝ и дори след окончателното им скъсване.

Източник: hotnews.bg