October 22, 2024

Стига бе! След Геро и шеф Петров се пусна драстично отслабнал (Устатият готвач вече раздава акъл и за отслабване – Снимки)

Влизането във форма не подмина и инатливия кулинар

https://kliuki.net/bg-kliuki/stiga-be-sled-gero-i-shef-petrov-se-pusna-drastichno-otslabnal-ustatiyat-gotvach-veche-razdava-akal-i-za-otslabvane-snimki/232430 Kliuki.net
Стига бе! След Геро и шеф Петров се пусна драстично отслабнал (Устатият готвач вече раздава акъл и за отслабване – Снимки)

Шеф Петров се слави с труден характер, но явно когато е решил да отслабне, настойчивостта му дава резултат, при това неочакван. В уж спортна форма се показа той, като определено изненада последователите си. В последните години наистина килограмите му бяха в повече, затова ударното му отслабване ошашави народа.

И докато други популярни личности разчитаха на операции на стомаха или на инжекции за диабетици, кулинарят заяви в прав текст, че такива изтезания не си е причинявал. По думите му той е роден по време на комунистическия режим, когато всички са били във върхова спортна форма. Не е чудно според него, че тялото помни какво е било и само знае как да се върне в правия път.

Драстичното му отслабване явно се е случило без биохакинг, операции и инжекции, както и без аскетични диети. Шеф Петров е разчитал на колело вкъщи за закуска, на балансирано хранене с редуване на кеторежим, нисковъглехидратна диета, фастинг и обратно. Всичко това – в продължение на 25 дни, след които 5 дни почивка. В същото време готвачът признава, че не си е причинявал каквито и да било „железа“, натоварване на стави и разход на мускулна маса.

Източник: woman.bg