март 19, 2024

Стил, та дрънка! Софи Маринова се барна като бабичка (Певицата втрещи с костюмче от 70-те – Видео)

Софи Маринова обича да си играе със стайлинга

https://kliuki.net/bg-kliuki/stil-ta-dranka-sofi-marinova-se-barna-kato-babichka-pevicata-vtreshti-s-kostyumche-ot-70-te-video/201370 Kliuki.net
Стил, та дрънка! Софи Маринова се барна като бабичка (Певицата втрещи с костюмче от 70-те – Видео)

Доста често певицата се кипри като коледна елхичка и ако не са дрънкулките по нея, сякаш няма да знаем, че е тя. Учудване обаче предизвика певицата на едно от последните си участия. Както винаги тя забавлява хората по всякакъв начин – пее, танцува, флиртува с публиката. Облеклото ѝ съвсем неочаквано успя да ошашави феновете, тъй като никак не подхожда на все още сравнително млада жена. Бежово-кафеникавото костюмче разкри една непозната Софи – крайградска леличка, да не кажем бабичка, от 70-те години. Дори Маринова да е целяла да изглежда по-елегантна, в случая изборът на тоалет ѝ навлече почти смехотворен вид.

Визията ѝ чудесно пасва на възстара жена от едно време, която по незнайни причини е попаднала в бар. Освен това сакото е доста широчко и вместо да подчертава формите на изпълнителката, я посхлупва като чаршаф. За капак полата също е широка и пада свободно надолу, като за Софи Маринова остава единствено да се поклаща наляво-надясно, за да я развее.

Така този път ромската перла на попфолк гилдията малко се поизложи с избора си на сценичен тоалет. Обстановката в чалготеките държи на повече сексапил и дори мощно разголване. Предвид непрестанното движение и пеене дори потник и дънки сигурно щяха да бъдат по-адекватно облекло.