март 25, 2023

Страшно! Джъстин Бийбър не може да контролира очите си след диагнозата (Певецът най-сетне се показа без свян – Видео)

Джъстин Бийбър вече живее различно

https://kliuki.net/bg-kliuki/strashno-dzhastin-biybar-ne-mozhe-da-kontrolira-ochite-si-sled-diagnozata-pevecat-nay-setne-se-pokaza-bez-svyan-video/201240 Kliuki.net
Страшно! Джъстин Бийбър не може да контролира очите си след диагнозата (Певецът най-сетне се показа без свян – Видео)

През юни миналата година актуалният поп изпълнител бе диагностициран с неочаквано заболяване – синдром на Рамзи Хънт. Болестта е сериозна, тъй като доста влошава качеството на живот на пациентите. Към момента Джъстин Бийбър си отглежда парализа, която е обхванала половината му лице. Сериозни затруднения той изпитва и по отношение на контрола на очите си.

Изненадващо за почитателите си певецът реши да се покаже въпреки трудностите, които среща при изразяване. От видеото му се вижда, че не умее да движи добре устните си, а двете му очи сякаш не се координират едно с друго. На практика лявото око на Бийбър живее свой живот, като движенията и мигането му не са съобразени с дясното. Устните на изпълнителя също изглеждат странно и макар всички да се надяват да преодолее болестта, нещата засега не изглеждат ясни.

Самият Джъстин е обнадежден и смята да не се предава, докато не се похвали с възстановяване. Феновете му обаче са на друго мнение – при положение че нещата се влошават, прогнозите за пълно възстановяване засега изглеждат мираж. Причината за заболяването е доста прозаична – вирусът на варицела-зостер поразява лицевия нерв и може да причини сериозни увреди дори на слуха и зрението. За жалост, и Джъстин Бийбър не бе пожален от това привидно доста леко заболяване.

Източник: woman.bg