ноември 30, 2023

Супер гаф в „Игри на волята”! Харизаха победа на „Старейшините” със сгрешен пъзел (Виновен ли е Димо за фала – Фото факт)

Супер гаф забелязаха зрителите на Нова тв в тазгодишното издание на силовото шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/super-gaf-v-igri-na-volyata-harizaha-pobeda-na-stareyshinite-sas-sgreshen-pazel-vinoven-li-e-dimo-za-fala-foto-fakt/209541 Kliuki.net
Супер гаф в „Игри на волята”! Харизаха победа на „Старейшините” със сгрешен пъзел (Виновен ли е Димо за фала – Фото факт)

В играта за територия, която бе преди дни се случи нещо недопустимо. За победител бе обявено племето на „Старейшините”. Които не наредиха правилно пъзела. Грешката бе забелязана от най-наблюдателните зрители на риалити формата. Които се чудят как нито Димо Алексиев, нито някой от екипа не забеляза фала.

Може би на живо грешката не се вижда, но на стоп кадър се забелязва, че едно от парчетата не си е на мястото.

Публиката на шоуто веднага скочи на водещия, който провъзгласи за победител „Старейшините”, че не е видял сгрешения пъзел и така синьото племе ще се възползва от облагите. Докато горките амазонки отдавна агонизират на „Дивата река”.

В последно време доста неприятности се струпаха на главата на водещия. Димо си загуби гласа, явно повален от някакъв вирус и грачеше като гарга по време на битките на Арената. Отначало на седмицата бременната Ралица Паскалева цъфна сама без екранната си половинка. И всички се запитаха къде е Димо и какво се случва с него. Той се появи със закъснение, но изненада аудиторията с грачещ глас. Някои зрители го оприличиха на Дарт Вейдър, а репликите му звучаха трудно, а от време на време даже гласа му изобщо го нямаше.

Източник: България днес