юли 27, 2024

Свърши се! И Мария Илиева пропя чалга (Певицата лъсна в дует с Преслава – Видео)

И Мария Илиева се предаде на попфолка

https://kliuki.net/bg-kliuki/svarshi-se-i-mariya-ilieva-propya-chalga-pevicata-lasna-v-duet-s-preslava-video/197882 Kliuki.net
Свърши се! И Мария Илиева пропя чалга (Певицата лъсна в дует с Преслава – Видео)

Певицата, която години наред скачаше срещу чалгата, си намери първа дружка по пеене в лицето на Преслава. И макар нейният хит “Лъжа е” да не е типичният кючек, все пак спада в графата на така недолюбваната от попизпълнителите музика. Лека-полека редица популярни лица взеха да лъскат имидж с попфолк парчета. След като бившият ѝ предаде фронта в името на славата, към днешна дата и Мария Илиева използва недотам почтени прийоми, за да се завърне в светлината на прожекторите. Така двете диви изведнъж се оказаха на една и съща сцена. Е, изпълнението безспорно им се получава добре.

На практика обаче голяма част от публиката явно се зачуди как все се стига до това: попизпълнители да куфеят на попфолк хитове. На практика браншът е категорично против чалгата, още повече да припява на подобни ритми. Мария Илиева също прекрачи границата и буквално си спретна дует с колежката си по песни. Кой на кого метва по едно рамо, никак не е ясно. Преслава е достатъчно познато лице в България и достатъчно добра в уменията си, за да разчита на подкрепа от страна на друга певица. По-вероятно, разбира се, изглежда Илиева да трупа точки от подобен музикален дует.