September 08, 2024

Свърши се! Мика Стоичкова се венча за Мартин Трайков (Младоженците дума не обелват за сватбата)

Щерката на Стоичков действа на принципа “казана дума – хвърлен камък”

https://kliuki.net/bg-kliuki/svarshi-se-mika-stoichkova-se-vencha-za-martin-traykov-mladozhencite-duma-ne-obelvat-za-svatbata/227237 Kliuki.net
Свърши се! Мика Стоичкова се венча за Мартин Трайков (Младоженците дума не обелват за сватбата)

В началото на месеца тя загатна, че обратното броене до сватбата вече е започнало. Е, събитието явно се е случило, макар младоженците да не обелват и дума за него, камо ли да се сетят да покажат кадри от венчавката и купона след това. Днес Мика Стоичкова се подвизава с новото си име в социалните мрежи, като е добавила и фамилията на съпруга си. Издайнически знак е и халката на Мартин Трайков, с която той се показва от Слънчев бряг в инстаграма си. Деликатно под кадъра пък невестата отбелязва: “Съпруг сладък мой!”. Така недвусмислено и двамата влюбени потвърдиха, че няма връщане назад и официално са в брак.

Според информацията в пубичното пространство те са на Слънчака, както е по-известен морският курорт Слънчев бряг. Дали обаче венчавката се е случила там, историята мълчи. За събитието не бяха споделени подробности, като дори датата не бе назована явно. Ако съдим по думите на Мика Стоичкова за “19 дни” до заветния момент, би трябвало бракосъчетанието да се е състояло на 20 юли. За момента младоженците не разкриват никакви подробности за церемонията, както и дали са планирали меден месец извън България.

Източник: bgdnes.bg