април 30, 2024

Сватба, ама друг път: Анелия върна пръстена на Любо (Чалга звездата развали годежа с бизнесмена)

Влюбените се зарязаха на крачка от сватбата, не се следват и в социалните мрежи

https://kliuki.net/bg-kliuki/svatba-ama-drug-pat-aneliya-varna-prastena-na-lyubo-chalga-zvezdata-razvali-godezha-s-biznesmena-2/219354 Kliuki.net
Сватба, ама друг път: Анелия върна пръстена на Любо (Чалга звездата развали годежа с бизнесмена)

Фолк певицата Анелия, която е на върха на щастието, след като любимият й хазартен бос й предложи брак е сложила край на любовната си връзка и е развалила годежа с Любо Захаринов.Никой не вярва, че влюбените са се разделили и са приключили връзката си толкова негативно, въпреки, че всички около тях очакваха скоро сватбената им церемония.

Певицата е изтрила от Инстаграм всичките им общи кадри, с които радваха феновете си и демонстрираха любовните си отношения.

Запознати от най-близкия им кръг издават, че причината Ани и Любо да се разделят била повече от  прозаична. Хазартният бос не одобрявал бъдещата му половинка да обикаля по участия сред нощ и ангажиментите й на фолкаджийка. Въпреки, че на няколко пъти се опитвал да склони Анелия да се кротне вкъщи като домакиня, но всичко било без успех. Певицата и без друго намали участията си до минимум напоследък, но явно музиката за нея е първостепенна и няма човек, който да я накара да се откаже от кариерата си на фолк звезда.

Въпреки, че певицата мечтаеше да роди дете на новия си мъж и това не се оказа достатъчно силен аргумент да стане майка отново и да си остане вкъщи. Тези дрязги и неразбирателства  принудили фолкаджийката да развали годежа с любимия мъж.

Източник:Хотнюз.бг