декември 01, 2023

Свекърът и свекървата на Русата Златка не уважиха венчавката на Карен (Плеймейтката пак е нежелана снаха – Подробности)

Секс бомбата ще има съдбата на Светлана Гущерова, родителите на Карен не я харесват за снаха

https://kliuki.net/bg-kliuki/svekarat-i-svekarvata-na-rusata-zlatka-ne-uvazhiha-venchavkata-na-karen-pleymeytkata-pak-e-nezhelana-snaha-podrobnosti/209858 Kliuki.net
Свекърът и свекървата на Русата Златка не уважиха венчавката на Карен (Плеймейтката пак е нежелана снаха – Подробности)

Въпреки, че щастието изгря за Златка Райкова и тя се омъжи за Карен Хачатрян миналата събота на пищно сватбено тържество,не всичко обаче на венчавката на плеймейтката мина по мед и масло.

И двамата родители на Райкова бяха гости на тържеството, макар, че от доста години не живеят заедно след развод. И двете деца на плеймейтката присъстваха на бракосъчетанието на майка си. За малкия Карен се грижеше тъщата и негова баба.

Гостите  обаче бяха изненадани от липсата на свекъра и свекървата. Майката и бащата на младоженеца бойкотираха венчавката на сина си. А в публичното пространство изтекоха слухове, че още от самото начало били против връзката на Карен с Русата Златка. Говори се, че не харесвали бъдещата си снаха, че е с десетина години по-голяма от момчето им. Както и скандалната слава, с която е известна пред обществото.Трън в очите им били разюзданото й поведение и купищата безразборни връзки с различни мъже. Още повече, че има дете от Благо  Джизъса.

Според слуховете много скоро младоженците могат да изпаднат в беда като Християн и Светлана Гущерова. Които чакат на издръжката на свекъра Добромир. Който преценява колко пари да даде за издръжка на семейството на сина си.

Карен е безработен и чака благоволението на родителите си. Които все още го издържат, но за сега не става ясно кога ще му спрат кранчето. Така, че Златка Райкова пак ще си скубе косите и ще трябва сама да издържа мъжа си и двете си деца.

Източнк:Уикенд