юли 27, 2024

Свекърът на Светлана Гущерова проговори: Тия двамата и децата им не ме интересуват! (Християн профука всичко)

Клюките, че баща и син не мелят брашно се оказаха истина

https://kliuki.net/bg-kliuki/svekarat-na-svetlana-gushterova-progovori-tiya-dvamata-i-decata-im-ne-me-interesuvat-hristiyan-profuka-vsichko/224577 Kliuki.net
Свекърът на Светлана Гущерова проговори: Тия двамата и децата им не ме интересуват!  (Християн профука всичко)

По край скандалите със семейство Гущерови през последните дни се наложи на стария Гущеров да вземе отношение по въпроса за близките си роднини. Но наистина се оказа вярно, че баща и син не поддържат никаква връзка. И там причината за разрива се крие в сериозни суми пари.

Самият Добромир Гущеров след драмата с побоя  бе издирен за коментар:”Нямам идея какво се случва с тях!Нито се чуваме, нито се виждаме, аз в момента съм в Испания”

На въпроса дали знае, че Християн дължи на Кирил 300 бона, стария Гущеров не пожела да коментира. Като не отговори на питането от ког е в лоши отношния със сина и снахата.

Публична тайна е обаче, че отдавна Добромир Гущеров се е отрекъл от Християн и Светлана  защото сина му пропилял на хазарт милиони в пари и имоти. Като само за последните няколко години задлъжнял с пари не само на олимпийския борец, но и на няколко още мастити лихвари.

Освен, че разпродал имущество за над 20 млн. благоверният на Светлана продаде и три имота , наследство от баща му. Но въпреки всичко  парите от тях не успя да покрие всичките си дългове. Това наложи Добромир Гущеров спешно да се върне в София от чужбина, за да спаси каквото е останало от разни фалшиви сделки с документи-менте.

А Кирил Терзиев издаде, че Християн освен пристрастието към хазарта е увлечен и по алкохола. Е, как тогава успешен бизнесмен като стария Гущерова да поддържа добри отношения със семейството на сина си и със самия него?

Източник:Хотарена.бг