юни 21, 2024

Светлана Гущерова хвърли нова бомба с разкрития в публичното пространство: Не дължим пари на Кирил, а свекърът ни изгони с полиция!

В поредното си интервю за бТВ плеймейката втрещи зрителите с нова порция пикантни семейни тайни

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-hvarli-nova-bomba-s-razkritiya-v-publichnoto-prostranstvo-ne-dalzhim-pari-na-kiril-a-svekarat-ni-izgoni-s-policiya/224942 Kliuki.net
Светлана Гущерова хвърли нова бомба с разкрития в публичното пространство: Не дължим пари на Кирил, а свекърът ни изгони с полиция!

Многодетната майка на 4 деца е категорична, че с Хрис не дължат пари на олимпиецът Кирил Терзиев. „Това са нагли лъжи, ако е така да го докаже” твърди Светлана пред камерата Тя не може да си обясни факта защо шампионът е обсебен от съпруга й и твърди, че само заради тях носи скъпарски дрехи.

Пред репортерката младата майка разказа че Терзиев  се знаят отдавна. Той бил сред гостите на сватбата им, а с Хрис  станали близки по време на ковид пандемията. Децата на семейството станали неволни свидетели на физическото насилие над майка си в момента са крайно стресирани и не могат да спят нощем. Иначе преди инцидента често играели с неговите малки деца.

Светлана Гущерова даде разясния и по темата, която от много време не спира да се коментира публично. Става дума за краха в отношенията на Християн с баща му:”Хрис не поддържа връзка с татко си от години” Като за това обвини втората жена на стария Гущеров Дияна.

„Чела съм всевъзможни глупости, че сме на издръжка на свекърът, че продал хотел да ни даде пари за борчовете. Не си говорим с него от когато разбрахме че ще имам син, който бе кръстен на него. Жена му изпадна в ужас, че ще има момче за наследник. Заведохме внуците му пред вратата  у  тях само да  ги види. А той ни изгони и заяви, че ще викне полиция. Е.такъв дядо е!

Източник:Блиц