декември 01, 2023

Светлана Гущерова и Андреа ще женят Златка Райкова, стягат ѝ звездно моминско парти (Подробности)

Звездно моминско парти се оформя на хоризонта

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-i-andrea-shte-zhenyat-zlatka-raykova-styagat-zvezdno-mominsko-parti-podrobnosti/208804 Kliuki.net
Светлана Гущерова и Андреа ще женят Златка Райкова, стягат ѝ звездно моминско парти (Подробности)

Златка Райкова стяга сватба, така че няма как да мине и без момински запой. Плеймейтката уведоми почитателите си за най-важното – чия е задачата да се спретне запомнящо се тържество за бъдещата булка. До събитието остават броени дни, като мястото на провеждането му се пази в тайна. Сред момите, избрани да увековечат деня, са Светлана Гущерова и Андреа. За капак певицата Ваня също ще бъде сред присъстващите. Така едни от най-популярните български дами са натоварени със задачата да изпратят дружката си към олтара.

Светлана е вряла и кипяла в сватбените истории, а към момента даже отглежда четири деца. Безспорно и откъм помощ при възпитанието Райкова може да се допитва и до нея. Андреа е самостоятелна единица и засега няма нито мъж, нито наследници. Това не ѝ пречи обаче да се включва подобаващо в моминските празненства на приятелки.

Партито на Златка Райкова било съобразено и с астрологията, сватбата – още повече. Плеймейтката се слави като голяма суеверница и дума не давала да се издума за брак по време на ретроградни планети. Подготовката явно тече с пълна сила, като русокоската ще спази доста от традициите. Моминските партита са сравнително нова мода по нашите ширини, но явно се харесват на бъдещите булки.

Източник: hotnews.bg