септември 28, 2023

Светлана Гущерова изби рибата (Никой не вярва, че тая крехка жена е майка на 4 деца – Снимки)

Богаташката съпруга лъсна на снимки от плажа и предизвика спор сред феновете

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-izbi-ribata-nikoy-ne-vyarva-che-taya-krehka-zhena-e-mayka-na-4-deca-snimki/207628 Kliuki.net
Светлана Гущерова изби рибата (Никой не вярва, че тая крехка жена е майка на 4 деца – Снимки)

Светлана Гущерова, която преди малко повече от месец роди четвъртото си дете се показа на снимки и удиви публиката с с прекалено крехката си фигура. Феновете не могат да повярват, че съпругата на Християн Гущеров го е дарила с 4 наследника в последните години. Тя прилича на порцеланова фигурка и някои казват, че изглежда плашещо и прилича на анорексичка.

Нейна фенка твърди, че през 2017 г когато участва в във „ВИП Брадър” изглеждаше доста по-добре. Но там е била с грим и доста по-млада. Но признава, че все пак за възрастта си е ОК. Но има много по-запазени фолк певици от нея като дава за пример Преслава и Галена.

Но друга почитателка на госпожа Гущерова я защитава като казва, че на плаж не се ходи с грим,. А със слънцезащита. А и отделен е въпросът, че Светлана е дала живот на 4 деца и може да се каже, че изглежда изумително след толкова много бременности. Галена има двама сина, а Преслава е майка само на едно момиченце.

Похвално е, че Гущерова напълни къщата на Християн с много деца, но ще й се отрази добре ако малко се поналее във фигурата, са мненията на други фенове на богаташкото семейство.

Източник: Инстаграм