април 23, 2024

Светлана Гущерова изкърти мрака: С Мария сме приятелки, с Хриси сме зад нея! (Моделката помпа имидж от зоровете на бившата)

Светлана Гущерова изведнъж сериозно се заинтересува от домашното насилие

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-izkarti-mraka-s-mariya-sme-priyatelki-s-hrisi-sme-zad-neya-modelkata-pompa-imidzh-ot-zorovete-na-bivshata/201719 Kliuki.net
Светлана Гущерова изкърти мрака: С Мария сме приятелки, с Хриси сме зад нея! (Моделката помпа имидж от зоровете на бившата)

Повод за публичните ѝ словоизлияния по темата стана арестът на Мирослав, който понатупа жена си – фолкпевицата Мария. И докато изпълнителката се готви да предприеме следващия си ход спрямо мъжа си, Светлана Гущерова неочаквано застана на нейна страна. По думите на блондинката тя е твърдо против домашното насилие и по никакъв начин не би толерирала прояви на тормоз. На всичкото отгоре с Мария били приятелки и семейството заставало твърдо на нейна страна.

Е, случайно актуалното семейство включва Християн Гущеров, който също бе щастливо обвързан за певицата, преди да си вземе всичко, което ѝ беше подсигурил. Настоящата му съпруга разкрива, че отношенията в нестандартната "тройка" са прекрасни и само въздържането от клюкарски въпроси я спряло да досажда на бившата по телефона.

Станалото с Мария предизвика доста нееднозначни коментари. Някои открито осъждат домашното насилие, според други тя буквално си го е изпросила. Думите на Светлана по проблема са категорични – въпреки слуховете за собствения ѝ съпруг, не би си причинила живот с побойник. Потребители коментираха, че поведението ѝ по случая е достойно, предвид факта, че Гущерова не казва и една обидна дума към бившата любима на мъжа си. И ако съдим по всичко, което споделя, даже и Християн подкрепя Мария в най-актуалните ѝ проблеми.

Източник: hotarena.net