април 19, 2024

Светлана Гущерова ошлайфа мъжа си (Превърна Християн в истински тузар – Уникално фото)

Плеймейтката преобрази Християн, превърна го в тузар досущ като баща му

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-oshlayfa-mazha-si-prevarna-hristiyan-v-istinski-tuzar-unikalno-foto/197191 Kliuki.net
Светлана Гущерова ошлайфа мъжа си (Превърна Християн в истински тузар – Уникално фото)

Светлана Гущерова наистина ни изненада. От провинциално  момиче, жадуващо за слава, тя се превърна в перфектна богаташка съпруга, грижовна майка на 3 деца и бизнесдама. Съжителството с богат баровец в голяма къща й даде такова самочувствие, а тя успя да го използва по най-добрия начин.  А не като Мария да нула време да съсипе брака си с милионерския наследник.

Спокойно можем да твърдим, че в случая с втората госпожа Гущерова парите  направиха чудеса. Моделката отглежда вкъщи три малки деца, но в същото време успява да върти собствен бизнес с луксозно домашно облекло и явно печели добре. Освен това намира време да се грижи и за мъжа си, който я води по скъпарски почивки по луксозни дестинации. От където се завръщат с пълни до горе торби с маркови дрехи и аксесоари.

Светлана Гущерова ошлайфа мъжа си (Превърна Християн в истински тузар – Уникално фото)

Самата Светлана често я виждаме с подобни тоалети, но Християн никога не е бил почитател на такова облекло. Само, че след брака с моделката малко по-малко виждаме как се промени. Като всеотдайна съпруга мадам Гущерова явно следи половинката й да показва ежедневно , че води луксозен начин на живот. И на последните фотоси, които госпожата публикува, личи,  че стилът на Християн е претърпял промяна.

Семейството в момента е във Виена за коледно пазаруване и на снимката в Инстаграм се вижда как е променил стила си Християн. Той е заприличал на баща си, който е известен от годни с баровския си стил на обличане.