юли 06, 2024

Светлана Гущерова получи шамар право в лицето от доведената щерка на Гущеров-старши (Мартина я унижи с 1 sms: Мръхло, не замесвай майка ми!

Доведената сестра на Хрис защити майка си от нападките на Светлана Гущерова

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-poluchi-shamar-pravo-v-liceto-ot-dovedenata-shterka-na-gushterov-starshi-martina-ya-unizhi-s-1-sms-mrahlo-ne-zamesvay-mayka-mi/226034 Kliuki.net
Светлана Гущерова получи шамар право в лицето от доведената щерка на Гущеров-старши (Мартина я унижи с 1 sms: Мръхло, не замесвай майка ми!

Мартина Евтимова, която е дъщеря на втората съпруга на свекъра на Светлана скочи в защита на майка си Дияна. Това се случи, след нападките на плеймейтката срещу жената на дядо Гущеров. Като я нарече публично алчна и хитра жена и я обвини, че е повлияла на Добромир и го е настроила срещу сина му.Да не би съпругът й да остави голямото си богатство на Хрис и децата му, а за нея да няма нищо.

Гущеров-старши с втората си жена Дияна

Добромир и Дияна Гущерови си замълчаха и преглътнаха нападките в публичното пространство. Но ,Мартина дъщерята на половинката на стария Гущеров веднага реагира остро на квалификациите на Светлана.

Красивата футболна съпруга не се стърпяла и пратила на снахата унищожителен SMS. В който я нарича „мръхла”  и я заплашва да не намесва майка в техните простотии. Освен това обещала на многодетната плеймейтка, че ако не спре да обижда родителката й, тя ще си отвори устата и тогава ще стане страшно.

Снахата Мартина със съпруга си футболист и дъщеря си Дияна

От доста време се говори, че двете Мартина и Светлана таят злоба една към друга. И то заради отношението на дядо Гущеров към тях. Той не спира да хвали доведената си снаха, че е интелигентна и красива, а за Светлана  нито една мила дума не е казал до сега, даже напротив.