май 02, 2024

Светлана Гущерова се пусна по кокали в пижама от Виена (Моделката посрещна Св. Валентин в Австрия – Снимки)

Светлана Гущерова се пусна като порцеланова кукла и от Виена

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-se-pusna-po-kokali-v-pizhama-ot-viena-modelkata-posreshtna-sv-valentin-v-avstriya-snimki/200109 Kliuki.net
Светлана Гущерова се пусна по кокали в пижама от Виена (Моделката посрещна Св. Валентин в Австрия – Снимки)

За Свети Валентин блондинката отпраши за Австрия и успя да се разходи по пижама и там. В опит да рекламира продукцията си тя показа кокали и класа поне в пижамите. Безспорно продуктът изглежда доста красиво, проблемът е, че самата Светлана Гущерова е поизгубила формата си.

Доста отслабнала изглежда блондинката в розовото си творение и макар да се показва чак от Виена, доста хора отново впериха поглед в теглото ѝ. Предвид слуховете за фалит може би е съвсем разбираемо да е поотслабнала драстично. Ако съдим по кършенето ѝ в Австрия, кранчето засега не е спряло. До този момент моделката не обелва и дума по повод загубата на къщата и живота на квартира.

Каквато и да е истинската финансова ситуация на фамилията, г-жа Гущерова е последният човек, който ще сподели грижите си с аудиторията. А като се има предвид, че слуша само астроложките си, може би пътуването е пореден опит да нареди звездите в собствена полза. Освен че разхожда пижамите си в Австрия, Светлана използва празника, за да напомни на всички кой е голямата ѝ любов. Виена пък е мястото, където е имала все прекрасни моменти именно с Християн.