юни 21, 2024

Светлана Гущерова скочи на свекъра си: Не поглежда децата, една стотинка не е дал на внуците си!

На грозни обиди от страна на снахата станахме свидетели в интервю на многодетната майка

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-skochi-na-svekara-si-ne-poglezhda-decata-edna-stotinka-ne-e-dal-na-vnucite-si/224917 Kliuki.net
Светлана Гущерова скочи на свекъра си: Не поглежда децата, една стотинка не е дал на внуците си!

Светлана Гущерова не издържа на напрежението и скандалите, които напоследък я преследват. Бившата плеймейтка за първи път си позволи публично да коментира свекъра си. А както е известно Добромир Гущеров се слави като голям богаташ и първия частник в страната.

За стария Гущеров Светлана избухна пред Уикенд: „От много години сме семейство с Християн  имаме 4 деца, но баща му нито лев не е дал за внуците си. Може иначе да е добър човек за близките, си но не е виждал до сега внуците от сина си. Няма на света такъв дядо, който да не са му мили внуците .. Значи е безсърдечен човек и затова не ги поглежда.

Добромир Гущеров с втората си жена и доведената си внучка

До сега никога не сме му искали пари, но все пак можеше поне едно шоколадче да им купи на малките, или да ги зарадва с някоя играчка.А той нищо. Интересува го само доведеното му внуче, което даже не е от неговата кръв..

Но за всичко обвинявам сегашната му жена, която го настройва срещу родния му син. Страх я е Хрис да не вземе всичко, а тя да остане на пътя. Мога да я определя на много алчна жена и хитра, която  манипулира съпруга си срещу сина му и внуците … А ние лев не сме вземали от свекър ми …

Източник: Уикенд