май 20, 2024

Светлана Гущерова: След 5 бременности родих 4 желани деца и загубих 1 (Моделката се оплака, че сега й предстои операция на корема)

След 5 бременности крехката моделка получила диастаза, която й предстои да оперира

https://kliuki.net/bg-kliuki/svetlana-gushterova-sled-5-bremennosti-rodih-4-zhelani-deca-i-zagubih-1-modelkata-se-oplaka-che-sega-y-predstoi-operaciya-na-korema/222959 Kliuki.net
Светлана Гущерова: След 5 бременности родих 4 желани деца и  загубих 1 (Моделката се оплака, че сега й предстои операция на корема)

Светлана и Християн Гущерови са щастливи родители на 4 деца. Но е имало възможност и да са пет. Ако  спонтанен аборт не прекъснал една от тях.

Светлана не разказа на последователите си кога и как е загубила бебето, нито от какъв пол е било. Явно за многодетна майка е мъчително и не иска да се сеща  за претърпяната загуба.

Но все пак сподели с феновете си, че заради многото бременности, прекарани  за кратко време  получила диастаза на коремния мускул. А това означава че при секцо може да се получи усложнение, както на кожата, така и на коремните мускули.

Така, че при износване на 4 здрави деца и в комбинация със секцио диастазата става неизбежен проблем. За това, като жена, която се грижи за здравето си и за външния си вид госпожа Гущерова предвижда да се подложи на коригираща процедура.

Операцията ще се състои в клиника в Истанбул.А лекарите, които ще я извършат са доктор Атанасова и доктор Кандулу. Които ще коригират проблема на младата майка.

Източник: Хотнюз.бг