September 20, 2024

Свилен от „Денсинг старс” оцеля като по чудо в шоуто (Изгониха Нона Йотова, въпреки, че се представи на дансинга добре)

Застаряващата актриса напусна завинаги танцувалното шоу заради нисък зрителски вот

https://kliuki.net/bg-kliuki/svilen-ot-densing-stars-ocelya-kato-po-chudo-v-shouto-izgoniha-nona-yotova-vapreki-che-se-predstavi-na-dansinga-dobre/219282 Kliuki.net
Свилен от „Денсинг старс” оцеля като по чудо в шоуто (Изгониха Нона Йотова, въпреки, че се представи на дансинга добре)

Нона Йотова и  партньорът й Даниел се сбогуваха с „Денсинг старс” снощи. Отпадането на 60-годишнта актриса не бе очаквано от нейните фенове. Но се оказа, че двойката е получила най-малко подкрепа от зрителите.

Не случайно социалната мрежа бе взривена от коментари в защита на двойката, която се представи на дансинга с куикстеп от филма „Кабаре”.  Нона влезе в образа на великата Лайза Минели, а историята им оживя на сцената с артистичност и техничен танц.

Зрителите, които не са сред най-върлите фенове на актрисата не можаха да повярват на факта, че  още една седмица ще трябва да търпят певецът Свилен Ноев на дансинга и коментират така актрисата:” За мен Нона е върха на женствеността, може да е прецъфтяла, но е изключително класна жена, която се движи като лебед, докато танцува!”, „Не съм фен на Нона, но трябва да й се признае, че за гонеща 60-те се представи много достойно, показа отлична фигура за годините си, а Свиленчо ще продължи да марширува по дансинга, щом не изпитва капка срам да се излага така!”, „Нона поне танцуваше за разлика от Свилен, добре, че феновете му се активизираха, да го спасят!”, Изненадана съм. Свилен беше по-спешен да си ходи от Нона. Тя поне се стараеше, имаше развитие и в някои танци се представи добре. От време на време бъркаше стъпките, но поне ги знаеше и имаше стъпки при нея, докато Свилен се мотаеше като муха без глава на дансинга и служеше само за подпирачка на партньорката си!” са коментарите на публиката.

Източник: Фейсбук