September 08, 2024

Така да я наредиш: Докато Русата Златка се шляе по бутиците в Милано, натири синовете си на бащите им– Снимки)

Златка Райкова се отърва от децата, палува на Ботуша в компанията на 6 дружки

https://kliuki.net/bg-kliuki/taka-da-ya-naredish-dokato-rusata-zlatka-se-shlyae-po-buticite-v-milano-natiri-sinovete-si-na-bashtite-im-snimki/227304 Kliuki.net
Така да я наредиш: Докато Русата Златка се шляе по бутиците в Милано, натири синовете си на бащите им– Снимки)

Русата Златка се освободи от децата си. Натири ги на бащите им и замина на шопинг в Италия. Моделката отпраши за Милано изцяло в дамска компания. А по-големият й син Благойчо е в компанията на баща си и доведените брат  сестра. Мъникът Карен пък остана по мъжки с Карен-старши.

Златка се хвали в мрежата със сторита от различни бутици и купони с мацките.

А по това време бившият й Джизъса не пропусна да се похвали с фото на наследниците си. Той публикува снимка с 3-те деца от Свети Влас. Където е завел децата на море в курорта. Малкият Благо е щастлив в компанията на кака Йоан и  батко Давид. А те са деца на Джизъса от връзката с бившата гимнастичка Христина.

Райкова побесняла когато видяла фотото с децата защото се ядосала, че Благо непрекъснато се показва като грижовен баща, докато тя се шляе по италианските модни бутици на Милано.Многодетният татко рядко се виждал с наследниците си. Един път в месеца ги вземал веднъж заедно на куп. За да е свободен после и да има време за новата си любима Ивана Главчева.

Колкото за сина си от рускинята Есмер, пет пари не давал и даже е забравил, че го има.

Източник:Хотарена.бг