април 26, 2024

Теодора от "Ергенът" показа майка си (Родителката ѝ блести по-хубава от нея – Фото)

Теодора от "Ергенът" крие най-голямата си конкуренция... у дома

https://kliuki.net/bg-kliuki/teodora-ot-ergenat-pokaza-mayka-si-roditelkata-blesti-po-hubava-ot-neya-foto/201659 Kliuki.net
Теодора от "Ергенът" показа майка си (Родителката ѝ блести по-хубава от нея – Фото)

Самата бивша участничка в шоуто успя да покаже майка си на феновете. Предвид изненадващия кадър бихме могли да заключим, че си има доста красива родителка. Не е ясно на колко години е жената, но предвид визията ѝ изглежда почти на възрастта на щерка си. Също като нея е и поддържана жена, която явно се грижи предимно за външния си вид. И докато Теодора се нареди сред "направените" дами в "Ергенът", майката засега остава в нелегалност и явно не се показва толкова в публичното пространство.

Теодора от "Ергенът" показа майка си (Родителката ѝ блести по-хубава от нея – Фото)

Новоизлюпената инфлуенсърка, прочула се като детегледачката на Гущерови, вече отговаря на въпроси в профила си в Инстаграм. Наред с пикантните кадри, които споделя, явно сериозно се е заела да се прочуе. На практика хората не ги интересува какво може да прави и как би могла да се развива занапред, а се вълнуват повече от това как изглежда майка ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Ilieva (@t.77_777)

Е, Теодора показа родителката си и май си направи неприятна услуга. Визията на майката сякаш предначертава визията на щерката – все пак детето повтаря всичко онова, което вижда вкъщи. И двете са от типа жени, държащи на външния вид с всичките му табиети – грим, прическа, облекло. А на вас коя повече ви харесва?

Източник: vbox7.com