април 26, 2024

Тина и Миро от Един за друг станаха новодомци (Похвалиха се с мечтания дом на Острова – Снимки)

Героите от романтичното шоу сбъднаха най-голямата си мечта, да имат собствен дом и го показаха на фото

https://kliuki.net/bg-kliuki/tina-i-miro-ot-edin-za-drug-stanaha-novodomci-pohvaliha-se-s-mechtaniya-dom-na-ostrova-snimki/196922 Kliuki.net
Тина и Миро  от Един за друг станаха новодомци (Похвалиха се с мечтания дом на Острова – Снимки)

Тина и Миро от Един за друг се похвалиха с чудесната новина, че са станали собственици на къща във Великобритания.  Щастливата вест съобщи Тина,  която пусна снимка на семейния им дом в социалната мрежа, не можейки да сдържи голямата си радост. А кадърът събра веднага впечатляващ брой харесвания.

Това била най-голямата мечта на младото семейство, което от години живее и работи на Острова. Красавицата написа в пост към снимката, че с Миро са много щастливи да споделят този момент,който им коствал много дълго чакане, но ще изпратят старата година и ще посрещнат новата в дълго мечтания ДОМ.

Тина и Миро  от Един за друг станаха новодомци (Похвалиха се с мечтания дом на Острова – Снимки)

Тина и Миро  от Един за друг станаха новодомци (Похвалиха се с мечтания дом на Острова – Снимки) - Снимка 2

Финалистката от Един за друг сподели, че цели 2 г спестявали, за да могат да си позволят  къщата. Четири месеца ходили по огледи, преживели  разочарования и 1 неосъществена сделка, но накрая щастието им се усмихнало.

Тина и Миро  от Един за друг станаха новодомци (Похвалиха се с мечтания дом на Острова – Снимки) - Снимка 3

Миналото лято влюбените станаха законни съпруг и съпруга на приказно тържество в родината и сега малко по-малко подреждат семейния си живот. Пък скоро в дома им може  и бебе да проплаче, желаят им от сърце феновете.