април 25, 2024

Тита задобря във фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки)

От скоро тийнзвездата е заприличала досущ на модел, но благодарение на усъвършенствания фотошоп

https://kliuki.net/bg-kliuki/tita-zadobrya-vav-fotoshopa-tiynzvezdata-se-izdokara-s-tyalo-na-model-snimki/196755 Kliuki.net
Тита задобря във  фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки)

Тита се е превърнала в много яка мацка. След като скъса с Недко тя  съвсем се промени, а за краха на отношенията им дълго ще се коментира. Все още се твърди, че по време на връзката си стигали до чутовни скандали, някои от които завършвали и с физически сблъсъци. Само, че от страстната им любов днес не е останало нищо, а само  слухове за скандали и дори побои.

Самата певица никога не е говорила за бившия си, че й е посягал, но пък и не отрече тези клюки.

Тита задобря във  фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки)

Сега Тита е свободен електрон и не спира да се радва на свободата си. Поп фолк певачката затова не спира да се глези и да се прави на най-готината мацка. Не спира да парадира с лъскави парцалки, фръцка се с високи токчета, аксесоари от известни марки и не на последно място впечатлява със супер луксозна кола.

Тита задобря във  фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки) - Снимка 2

Тита задобря във  фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки) - Снимка 3

 

Тита задобря във  фотошопа (Тийнзвездата се издокара с тяло на модел – Снимки) - Снимка 4

Но това, с което Тита впетли преди няколко часа са подобрените й до съвършенство умения фотошоп. Отдалеч се набива на очи как майсторски си е оправила баджаците, че направо е заприличала на ония модели, на които се възхищаваме по телевизията от известното шоу „Виктория Сикретс” . Певицата заложи на брутален грим, мини рокличка, задължителните токчета и скъпарска чантчка – досущ като певиците от лекия жанр.