март 25, 2023

Титанките на попфолка! Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова се сдушиха на як купон (Снимки + Видеа)

Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова уважиха рождения ден на свой скъп приятел

https://kliuki.net/bg-kliuki/titankite-na-popfolka-sofi-marinova-toni-dacheva-i-emi-stambolova-se-sdushiha-na-yak-kupon-snimki-videa/201191 Kliuki.net
Титанките на попфолка! Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова се сдушиха на як купон (Снимки + Видеа)

Небезизвестният гримьор Мис Бони спретна грандиозно парти по случай празника си. За капак сред верните му гости бяха именно титанките на попфолка, които на практика дадоха летящ старт на едни от най-популярните песни в чалга индустрията. Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова не само присъстваха на купона, но и направиха всичко възможно, за да върви той по план.

Ромската перла радостно припяваше на изпълненията на колежката си Тони. Дачева пък за пореден път доказа, че е сред най-успешните гласове в гилдията, като я бива дори в изпълнението на цигански песни. И макар вече да е сравнително далече от прожекторите, още ѝ се носи славата на добра певица.

Дуетите на двете дами изглежда доста са повеселили гостите. На всичкото отгоре те пеят в абсолютна неглиже обстановка – седнали на масата насред приятели и черпня. Така купонът по случай рождения ден на Мис Бони събра ветеранките в бранша, които наблегнаха на класиките в творчеството си.

И докато Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи, колежката ѝ като че ли се поскри от общественото внимание. Еми Стамболова пък почти не се показва в публичното пространство, но още пази връзките си с някогашните си приятелки.