май 29, 2023

Тома отсвири афтърпартито на Капките (Рокаджията не се пови на купона след шоуто – Снимки)

С мощен купон бе отбелязан финала на имитаторското шоу в заведението на Кремена Халваджиян

https://kliuki.net/bg-kliuki/toma-otsviri-aftarpartito-na-kapkite-rokadzhiyata-ne-se-povi-na-kupona-sled-shouto-snimki/203546 Kliuki.net
Тома отсвири афтърпартито на Капките (Рокаджията не се пови на купона след шоуто – Снимки)

Най-изненадващо на афтърпартито не се появи Тома Здравков, който зае почетното трето място. Шоуто спечели Влади Михайлов, който се появи с жена си на купона.Към победителя се присъединиха Керана и Дара Екимова, които се раздадоха на дансинга в „Библиотеката”.

Появи се и Васко Найденов, който бе гост-звезда на финала и аплодира победителя, седнал в публиката.

Не пропуснаха забавленията и водещите на шоуто Рачков и Геро. Както и Димо Алексиев, Кали и Яна Маринова. 

А братята Халваджиян и режисьорът Кирил Кирилов – Кико бяха най- щастливи сред купонясващите. Защото тяхното предаване бе с най-висок рейтинг и бе гледано и харесвано най-много от зрителя. Нова тв закри пролетния сезон с рекорден процент зрителска гледаемост, като изпревари конкурентната си  бТВ със  значителна преднина.Въпреки, че в ефира вървяха риалити формати като „Сървайвър” и „Ергенът” любими на публиката се оказаха „Като две капки вода” и „Хелс Китчън”.

От останалите продукции на Нова, които бяха излъчени в праймтайма като „Един за друг”, „Много мой човек” и централната емисия новини също могат да се похвалят със завидна преднина пред риалити форматите на втората по рейтинг телевизия в българския ефир.