април 28, 2024

Тони Димитрова релаксира на лежерен обяд с Христо Стоичков и братя Аргирови (Певицата показа мистериозно гадже – Фото)

Столичен ресторант събрал компанията насред отрупана трапеза

https://kliuki.net/bg-kliuki/toni-dimitrova-relaksira-na-lezheren-obyad-s-hristo-stoichkov-i-bratya-argirovi-pevicata-pokaza-misteriozno-gadzhe-foto/219287 Kliuki.net
Тони Димитрова релаксира на лежерен обяд с Христо Стоичков и братя Аргирови (Певицата показа мистериозно гадже – Фото)

Христо Стоичков и братя Аргирови били домакините на специалната среща, като редом до тях стояли и съпругите им. Кадърът им предизвика вниманието на любопитните, тъй като наред с Камата и семейството му показва и гласовитата изпълнителка, поседнала рамо до рамо с непознат господин. Макар да не интимничат и да не показват особено близки отношения на снимката, все пак запознатите побързаха да представят човека като нейния нов избраник. Въпреки че от години Тони Димитрова ударно крие личния си живот от очите на обществото, явно е дошло време малко да изсветли нещата около него.

Не се знае как се казва тайнственият господин, както и с какво се занимава. Последната връзка на певицата приключи драматично и в момента тя дори не иска да си припомня бившия си. За нейните вече 61 години връзката с музиканта Иван Ченов наистина ѝ дошла в повече и се зарекла да не се впуска така ударно в авантюри. Практически тя му вярвала, докато той я мамел за щяло и нещяло. Как се развиват отношенията с новата ѝ любов, историята мълчи. Предвид кадъра двамата се наслаждават на компанията си и не се притесняват да се подвизават заедно сред вече общи близки приятели.

Източник: lupa.bg