май 03, 2024

Тони Стораро в шок от смъртта на Василис Карас (Легендата на гръцката музика си отиде на 70 – Подробности)

Главата на фамилия Стораро почете приятеля си със сърцераздирателен пост

https://kliuki.net/bg-kliuki/toni-storaro-v-shok-ot-smartta-na-vasilis-karas-legendata-na-grackata-muzika-si-otide-na-70-podrobnosti/215370 Kliuki.net
Тони Стораро в шок от смъртта на Василис Карас (Легендата на гръцката музика си отиде на 70 – Подробности)

По думите му той е приемал Василис Карас като свой баща и няма да забрави уроците му. В допълнение сподели, че благодарение на колегата си се е осмелил да подхване и своите първи крачки в музиката и винаги е имал предвид безценните му препоръки по отношение на професията. И макар Василис Карас вече да е на по-добро място, ще продължава да бъде най-голямото му вдъхновение. Така в навечерието на Рождество Тони Стораро се сбогува със своя учител, чиято ненадейна кончина изненада обществото.

Тежко боледуване доведе до смъртта на легендата на гръцката музика. Според запознати той е издъхнал след продължителна битка с бича на века – рака, като наскоро се е заразил и с коронавирус. Усложненото му здравословно състояние наложило да бъде хоспитализиран в болница в Солун. Смъртта му настъпила в неделя около 17 ч. вследствие на инсулт. Въпреки здравословните му проблеми в последните години кончината му изненада света.

Навръх Бъдни вечер се разбра за трагичното стечение на събитията в гръцката ни съседка. Василис Карас бе емблема на гръцката музика и немалко от българските му събратя по микрофон го имаха за пример. Самият Тони Стораро е един от примерите, които признават за изключително близки отношения със звездата.

Източник: lupa.bg