September 08, 2024

Тотален провал на новия клип на Мара Отварачката (Свалиха й песента от Ютюб – Скандални подробности)

Новият кавър на „Малка черна рокля” изчезна от Тубата яко дим по искане от шефа на „Диапазон рекърдс” Ненчо Касъмов

https://kliuki.net/bg-kliuki/totalen-proval-na-noviya-klip-na-mara-otvarachkata-svaliha-y-pesenta-ot-yutyub-skandalni-podrobnosti/224146 Kliuki.net
Тотален провал на новия клип на Мара Отварачката (Свалиха й  песента от Ютюб – Скандални подробности)

Мария, която се мъчи с последни усилия да възроди затихналата си кариера получи вместо успех неочакван шамар. Отварачката, както е по-известна на широката публика дни наред рекламира новото си парче. Но, уви, то бе свалено от най-голямата платформа за видео споделяне – ютюб.

Към този момент песента може да се открие единствено в някои социалки . А там не само, че не се радва на гледаемост, но и събира рекорден брой критики. Читатели и слушатели изказват мнението си за парчето, и те са откровено брутални:”За сетен път се убедих, че Марчето не може да пее, след толкова критики, тя несе ли усеща, че няма гласови данни!”, „Голяма излагация сътвори Мария с умопомрачителното си напъване.”, „Тази жена няма талант да пее, само грачи!”, са само част от коментарите на чалга феновете. Които не само са недоволни от пеенето, но на хейт подлагат и танцовите й умения – показва едни  същи заучени движения и някакви чупки в кръста,  новата й прическа я прави да прилича на касиерка в супермаркет!, безпощадни са те.

„Малка черна рокля” се оказа хит на певицата Теодора, с който Мария се надяваше да уцели десетката това лято. Но плана й не проработи – след като й липсват пари да плати на композитори и текстописци я подкара на тънко,  обаче  има един стар лаф, че с пр@дня боя не става.

Източник: Лупа.бг