September 20, 2024

Тотална пародия и шменти капели в „Игри на волята: От продукцията мамят публиката с нагласени битки и бутат играчи напред!

Лъснаха лъжите на шоуто, разкрива бивш члена на екипа на „Игрите”

https://kliuki.net/bg-kliuki/totalna-parodiya-i-shmenti-kapeli-v-igri-na-volyata-ot-produkciyata-mamyat-publikata-s-naglaseni-bitki-i-butat-igrachi-napred/230572 Kliuki.net
Тотална пародия и шменти капели в „Игри на волята: От продукцията мамят публиката с нагласени битки и бутат играчи напред!

От известно време бивш човек от екипа на силовия формат прави сензационни разкрития. Емил Трифонов с публикация във фейсбук твърди: „Сега се убедих каква пародия е шоуто!”, изумен е човекът, който напусна „Игрите” малко след края им.

Емил казва, че има играчи, които вземат хонорар и се смятат за безценни за формата и по тази причина стигат далеч напред, не че са заслужили:” Ще се уверите как участници, загубили битка, не си тръгват, а остават, а други са напуснали без елиминация. А това е толкова грозно някои да са бутани и да остават в играта!”

Бившият служител разказва как в една от битките, които скоро ще бъде показана играчите ще трябва да изравят сандъци от пясъка. Само, че някои са заровени с багер толкова дълбоко, а други са почти на повърхността. И могат да се изровят без много усилия.Което улеснява предпочитаните състезатели.

Друг спорен момент са битките, които се съобразяват предварително с възможностите на състезателите. Ако за някой се знае, че не може да плува, но трябва да остане в игрите, морска битка няма да има.

Само, че от „Игри на волята” едва ли си дават сметка, че измамите ще се усетят от публиката,  тя ще разбере, че няма нищо истинско и ще им замирише на пародия и връзкарство.

Източник:Хотарена бг