October 23, 2024

Това Алекс Богданска ли е!? Водещата на „Брадъра" с бретон е копие на Преслава, а без него мяза на Емилия (Снимки)

Моделът обича да експериментира с прическите,един път напомня на Преслава, а без него на Емилия

https://kliuki.net/bg-kliuki/tova-aleks-bogdanska-li-e-vodeshtata-na-bradara-s-breton-e-kopie-na-preslava-a-bez-nego-myaza-na-emiliya-snimki/232448 Kliuki.net
Това Алекс Богданска ли е!? Водещата на „Брадъра" с бретон е копие на Преслава, а без него мяза на Емилия (Снимки)

Коренната промяна на Алекс Богданска изненада феновете , и то неприятно. Бившата на Петканов се показа с бретон ала Клеопатра. Само, че импровизацията й изобщо не допадна на феновете. Те я оприличиха на Преслава, а може и на Галена и са категорични, че прическата не й отива. Но освен това напълно  я обеличава.”Не ти ли стига ринопластиката, а сега стана клонинг на добричката чаладжийка!”, заяждат се с нея потребители.

Други обаче оприличават модела на Галена, На тези, които са забравили ще припомним, че Богданска си клъцна носа още докато бе с Лудия репортер. Който й уйдиса на акъла и той си оперира обонятелния орган . Един и същ пластичен хирург извърши риноплатиката в Турция.

Само, че при Богданска резултатите се видяха веднага, носа й бе смален драстично, докато при Даниел не бе толкова видимо.

„Алекс преди бях впечатлен от красотата ти, а какво стана след корекциите, с бретон се превърна в копие на Преслава, а без бретон мязаш на Емилия, хубава си и така, но си загуби идетичността”, попиляха я фенове в социалните мрежи.

 

Източник: ХогтАрена,нет